Het nieuwe cursusseizoen gaat weer van start

Nu iedereen stilaan weer terugkeert van vakantie, is het goed om de huidige cursussen weer onder de aandacht te brengen. Op de website van Kas als Energiebron is het meest recente cursusaanbod te vinden. Waaronder de populaire cursussen van Het Nieuwe Telen, die zeker met de huidige energieprijzen beslist de moeite waard zijn.

Klik hier voor het actuele cursusaanbod op de website van Kas als Energiebron.

Het Nieuwe Telen (HNT)
Al meer dan duizend telers en driehonderd professionals uit de glastuinbouw hebben de afgelopen jaren kennis gemaakt met HNT. Regelmatig schetsen telers, onder andere in interviews op de website van Kas als Energiebron, de grote meerwaarde van de cursussen.
De cursussen worden onder andere gegeven door Jan Voogt en Peter Geelen, Hans Pronk en Annemiek Bosma, alle vier specialisten op het gebied van HNT. In het cursusprogramma staan de natuurkundige achtergronden van klimaat regelen, plantfysiologische effecten en de praktijkervaringen met Het Nieuwe Telen centraal. Nieuw onderdeel is de verkenning van de opties voor een fossielvrije glastuinbouwsector.

Weerbaarheid.
Ook staat er van het najaar weer een aantal cursussen gepland op gebied van plantweerbaarheid. Onder leiding van Wilma Windhorst wordt wat dieper gedoken in de materie van de weerbare plant. Ook voor deze cursus zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Aanmelden
Aanmelden kan via deze link naar de website van Kas als Energiebron. Neem voor meer informatie contact op met: Robert Solleveld, telefoonnummer 06 391 110 70, of Simone de Jong, telefoonnummer 06 224 703 45.

 

Meer nieuws