Cursusaanbod

Introductiecursus HNT voor telers

In de introductiecursus leert u hoe u HNT kunt toepassen op uw bedrijf, zonder dat het nodig is te investeren in nieuwe technieken. Tijdens de acht cursusbijeenkomsten maakt u kennis met de theoretische achtergronden van HNT en leert u hoe dit op uw eigen bedrijf in de praktijk kan worden gebracht.

Teeltgroep: Groente, sierteelt en zachtfruit
Startdatum: 3 november
Vervolgdata: 8 december, 12 januari, 9 februari, 9 maart, 13 april, 11 mei, 8 juni
Locatie: Vertify: Zwethlaan 52, 2675 LB, Honselersdijk

Teeltgroep: Groente, sierteelt en zachtfruit
Startdatum: 22 november
Vervolgdata: 17 januari, 28 februari, 14 maart, 18 april, 13 juni, 15 augustus, 12 september
Locatie: Vertify: Zwethlaan 52, 2675 LB, Honselersdijk

Kosten: €895,-

Vervolgtraining HNT voor telers

De vervolgtraining van vier bijeenkomsten is bedoeld voor telers die de basiscursus HNT al hebben gevolgd. Centraal in de bijeenkomsten staan de vragen die de deelnemers hebben over de toepassing van de basisprincipes van HNT in de praktijk. Daarnaast wordt de werking van de basisprincipes nogmaals kort toegelicht.

Datum: nog niet bekend
Locatie: nog niet bekend

Kosten: €375,-

Cursus HNT voor niet-telers

Series van drie bijeenkomsten, speciaal voor (teelt)specialisten/adviseurs, leveranciers en andere geïnteresseerden in HNT. Vooral voor mensen die sparren met telers over de teeltstrategie of het kasklimaat is de cursus interessant.

Startdatum: 21 november
Vervolgdata: 28 november, 5 december
Locatie: Zoetermeer of omgeving Westland

Kosten: €495,-

Cursus HNT voor praktijkprofessionals

Deze vervolgtcursus van acht bijeenkomsten is bedoeld voor telers die de basiscursus HNT al hebben gevolgd en meer inzicht willen krijgen in de eigen situatie waardoor stappen gezet kunnen worden naar de toepassing van het totale teeltconcept.

Datum: nog niet bekend
Locatie: nog niet bekend

Academy & Masterclass trajecten

In deze cursus, speciaal voor een selecte groep telers, worden onderzoeksprojecten intensief gevolgd en verbonden met zowel de huidige praktijk als met de basisprincipes van Het Nieuwe Telen. De verbinding met de praktijk wordt gelegd zowel door de inbreng van voorbeelden door de deelnemers, als met de resultaten uit het onderzoeksproject dat wordt gevolgd.

Datum: nog niet bekend
Locatie: nog niet bekend

Cursus Weerbaar telen

Weerbaar telen is de basis van IPM (Integrated Pest Management) om met een minimale inzet van correctiemiddelen het gewas gezond te houden. In de cursus van vier bijeenkomsten wordt de samenhang van de factoren die de plantgezondheid beïnvloeden duidelijk.

Datum: nog niet bekend
Locatie: nog niet bekend

Kosten: €500,-
Vragen over het cursusaanbod?
Robert Solleveld
Themaspecialist Energie
06 391 110 70