WUR organiseert workshop over kasdek- en schermmaterialen

De Business Unit Glastuinbouw en Bloembollen van Wageningen University & Research organiseert 25 april, 9.00-18.00 een workshop over kasdek- en schermmaterialen: de International Workshop on Covering & Screen Materials. Deze bijeenkomst staat ook open voor glastuinbouwondernemers.

Tijdens de workshop komen onder meer aan de orde: mondiale perspectieven (over diverse klimaatregio's over de hele wereld), techniek (cruciale eigenschappen van schermmaterialen en het effect van diffuus licht op productie), onderzoek (zoals integrale kasconcepten, waaronder KAS20230 Anthurium onder low-e). De workshop is gratis voor onder meer telers en technisch toeleveraniers. Dit najaar volgt een workshop specifiek voor telers.

De dag na de workshop is het mogelijk een bezoek te brengen aan WUR LightLab, Wageningen (vrijdag 26 april, 10.00-12.00 uur).

Registreren kan via https://fme.powerappsportals.com/event/registration?id=Workshop_on_Covering_Screen_Materials96714405.

Meer nieuws

EnergiekEvent op 2 juli

Kas als Energiebron organiseert op dinsdagmiddag 2 juli weer het EnergiekEvent 2024. Dit evenement is de ideale gelegenheid om kennis op te doen van…

Lees meer