Veel belangstelling HNT; nieuwe cursussen binnenkort van start

Vanwege de klimaatdoelstellingen voor de komende jaren, maar met name ook door de huidige energiecrisis is de belangstelling van telers voor Het Nieuwe Telen groot. De behoefte aan goede plantfysiologische kennis neemt fors toe. Die kennis komt uitgebreid aan bod in de introductiecursus van Het Nieuwe Telen (HNT). In deze introductiecursus leren deelnemers hoe HNT kan worden toegepast op hun bedrijf, zonder dat het nodig is te investeren in nieuwe technieken.

Introductiecursus HNT
Eind maart en begin april gaan er weer introductiecursussen van start op diverse locaties. Aanmelden kan via onderstaande aanmeldlink. Via de agenda van Kas als Energiebron is ook meer informatie te vinden over de inhoud van de cursus. Ook de cursusdata van de startende cursussen staan daar vermeld. Dat betreft de onderstaande introductiecursussen:

  • Dinsdag 28 maart: Combigroep groente, sierteelt en zachtfruit - Hortiversum Zoetermeer
  • Dinsdag 4 april: Combigroep groente, sierteelt en zachtfruit – Vertify Honselersdijk
  • Donderdag 13 april: Combigroep groente, sierteelt en zachtfruit - Botany Meterik

Klik op de Aanmeldlink voor inschrijven voor bovenstaande cursussen.

In samenwerking met KAVB wordt later dit jaar de introductiecursus Energiezuinig tulpen broeien georganiseerd. Deze cursus wordt gehouden in Wervershoof. Vanwege de samenwerking met KAVB heeft deze cursus een aparte aanmeldlink.
Dinsdag 14 november -  Energiezuinig tulpen broeien in Wervershoof (aanmeldlink).

Cursus HNT voor niet-telers
Ook dit jaar organiseert Kas als Energiebron weer een cursus Het Nieuwe Telen voor niet-telers.

Meer nieuws