LichtEvent 2024 biedt workshops en rondleiding langs kasproeven

Op 27 maart is het LichtEvent 2024 in Bleiswijk. Het programma bestaat dit jaar uit een plenair deel en een aantal workshoprondes. Het LichtEvent is de ideale gelegenheid om kennis op te doen van de laatste ontwikkelingen, inzichten en onderzoeken rondom (LED-) belichting en licht en daarover te discussiëren. U kunt deelnemen aan meerdere workshops over o.a. recent onderzoek rondom (LED-)belichting en kasproeven bezichtigen bij Delphy en/of WUR.

Welk spectrum is het beste voor mijn gewas? Waar moet ik technisch gezien op letten bij de aanschaf en installatie van LED-belichting? Hoe moet ik ermee telen? Wat verandert er in het klimaat bij full LED-belichting en hoe reageert een gewas daar qua verdamping op? Wat is dynamisch belichten, wat kan het opleveren en kan mijn gewas er wel tegen? Daarover gaat het LichtEvent 2024 op 27 maart in Bleiswijk.

Het evenement wordt georganiseerd door Glastuinbouw Nederland, Wageningen University & Research Business Unit Glastuinbouw & Bloembollen, Delphy Improvement Centre en Plant Lighting in het kader van het programma Kas als Energiebron.

Meer informatie/aanmelden.

 

Meer nieuws

EnergiekEvent op 2 juli

Kas als Energiebron organiseert op dinsdagmiddag 2 juli weer het EnergiekEvent 2024. Dit evenement is de ideale gelegenheid om kennis op te doen van…

Lees meer