EnergiekEvent op 7 juni: meer informatie over het programma

Kas als Energiebron, Wageningen University & Research BU Glastuinbouw, Delphy Improvement Centre, Plant Lighting en Glastuinbouw Nederland organiseren op woensdag 7 juni aanstaande het EnergiekEvent 2023. Inmiddels is meer bekend over de inhoud van het evenement.

Na de onderbreking vanwege de coronapandemie bleek het evenement in mei vorig jaar wederom de ideale gelegenheid om kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen over energie in de glastuinbouw. Dus noteer deze datum alvast in de agenda!

Energiezuinige kassen
Ook dit keer kan worden deelgenomen aan diverse workshops en is het mogelijk projecten te bezoeken in de kassen van Wageningen University & Research en Delphy Improvement Centre. Naast deze kennisinstellingen levert ook Plant Lighting een belangrijke bijdrage aan het evenement en het programma. Diverse aspecten van onder meer Het Nieuwe Telen, efficiënt CO2 doseren, CO2 voorziening, LED-belichting en nieuwe energiezuinige kassen komen aan bod. Ook wordt aandacht besteed aan waterstof en welke opties solitaire bedrijven hebben richting een klimaatneutrale glastuinbouw.

Noteer woensdag 7 juni in ieder geval alvast in de agenda. Het definitieve en uitgebreide programma en de mogelijkheid voor inschrijving volgen later.

Meer nieuws