Doet u mee aan de cursus HNT voor klimaatprofessionals?

Hoe is Het Nieuwe Telen (HNT) ontstaan? Wat is de theorie achter de plant balansen? Wat is de natuurkundige achtergrond bij het regelen van het klimaat en wat zijn de plant-fysiologische effecten? Deze onderwerpen komen o.a. aan de orde tijdens de driedaagse cursus van HNT, speciaal voor klimaatprofessionals.

In 2014 en 2015 deden al 75 teeltadviseurs in 6 groepen mee aan de cursus HNT voor klimaatprofessionals. Zij zijn bijgeschoold in de achtergronden en ervaringen van Het Nieuwe Telen. De cursusbijeenkomsten werden door hen zeer hoog gewaardeerd. Daarom is besloten weer een nieuwe serie van 3 bijeenkomsten te organiseren voor (teelt)specialisten/adviseurs.

Vooral voor mensen die sparren met telers over de teeltstrategie of het kasklimaat is het volgen van deze cursus een aanrader. Ook technisch specialisten en verkoop adviseurs van leveranciers van klimaatinstallaties zijn welkom.

De cursus wordt gegeven door specialisten op het gebied van HNT, waaronder Jan Voogt en Peter Geelen en wordt gegeven op de maandagmiddagen 7 en 21 september en 5 oktober 2015 in Bleiswijk. Kosten voor deelname bedragen € 250 voor de 3 bijeenkomsten. Lees meer over het programma en meld u aan.

Meer nieuws

EnergiekEvent op 2 juli

Kas als Energiebron organiseert op dinsdagmiddag 2 juli weer het EnergiekEvent 2024. Dit evenement is de ideale gelegenheid om kennis op te doen van…

Lees meer