Start nieuwe cursus Het Nieuwe Telen voor adviseurs en toeleveranciers

Simone de Jong

Op maandag 10 februari start een nieuwe cursus Het Nieuwe Telen (HNT) voor adviseurs, leveranciers en andere belangstellenden die te maken hebben met de glastuinbouw. De cursus van drie middagen is erg belangrijk voor professionals die gesprekspartner of klankbord voor telers willen blijven.

Al meer dan 600 telers en 300 professionals uit de glastuinbouw hebben de afgelopen jaren kennis gemaakt met HNT. Regelmatig schetsen telers, onder andere in interviews op de website van Kas als Energiebron, de grote meerwaarde van de cursussen.
De cursus voor adviseurs en toeleveranciers wordt gegeven door Jan Voogt en Peter Geelen, specialisten op het gebied van HNT. In het programma staan de natuurkundige achtergronden bij klimaat regelen, plantfysiologische effecten en de praktijkervaringen met HNT centraal. Nieuw onderdeel is de verkenning van de opties voor een fossielvrije sector.

Aanmelden
De bijeenkomsten vinden plaats op de maandagmiddagen 10 februari, 2 en 16 maart 2020 van 13.30 tot 17.00 uur in het Hortiversum in Zoetermeer. De kosten voor deelname bedragen € 325 voor de drie bijeenkomsten, business leden van Glastuinbouw Nederland krijgen € 75 korting. Aanmelding graag online via dit formulier. Nadere informatie bij Simone de Jong, mail: sdejong@spam-protectglastuinbouwnederland.nl of tel. 06 224 703 45.

Meer nieuws Het Nieuwe Telen