Noteer alvast: woensdag 7 juni EnergiekEvent 2023

Kas als Energiebron, Wageningen University & Research BU Glastuinbouw, Delphy Improvement Centre, Plant Lighting en Glastuinbouw Nederland organiseren op woensdag 7 juni aanstaande het EnergiekEvent 2023. Na de onderbreking vanwege de coronapandemie bleek het evenement in mei vorig jaar wederom de ideale gelegenheid om kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen over energie in de glastuinbouw. Dus noteer deze datum alvast in de agenda!

Energiezuinige kassen
Ook dit keer kan worden deelgenomen aan diverse workshops en is het mogelijk projecten te bezoeken in de kassen van Wageningen University & Research en Delphy Improvement Centre. Naast deze kennisinstellingen levert ook Plant Lighting een belangrijke bijdrage aan het evenement en het programma. Diverse aspecten van onder meer Het Nieuwe Telen, CO2, LED-belichting en nieuwe energiezuinige kassen komen aan bod.
Uiteraard wordt tijdens het EnergiekEvent 2023 niet voorbijgegaan aan de actualiteit van de hoge gas- en energieprijzen.

Noteer woensdag 7 juni in ieder geval alvast in de agenda. Programma en mogelijkheid voor inschrijving volgen later.

Meer nieuws

EnergiekEvent op 2 juli

Kas als Energiebron organiseert op dinsdagmiddag 2 juli weer het EnergiekEvent 2024. Dit evenement is de ideale gelegenheid om kennis op te doen van…

Lees meer