DigitaliseringsEvent - oktober

Datum woensdag 4 oktober 2023
Tijd 13:45 t/m 18:00
Locatie Partycentrum Gambora, Middelkampseweg 2, 5311 PC Gameren
Einddatum voor het inschrijven is bereikt

Krijg grip op de winter door digitalisering

Wilt u af van het gevoel zich op glad ijs te begeven deze winter? Krijg dan grip op de teelt met digitalisering en kom naar het DigitaliseringsEvent op 4 oktober in de Bommelerwaard. Het event is geschikt voor zowel groente- als siertelers.

In sneltreinvaart nemen wij u mee in de belangrijkste energie-ontwikkelingen en kijken we vooruit naar de situatie op de markt. Ook krijgt u een update over de ontwikkelingen binnen groene digitalisering. U kunt verschillende praktijkgerichte workshops volgen met thema’s als: verdamping, energie en autonoom telen. Uit eerdere events is gebleken dat uw behoefte aan meer grip bij het toepassen van digitalisering op het bedrijf groot is. Kom daarom naar dit Digitaliseringsevent, waar u meer concrete handvatten krijgt waarmee u uw teeltprocessen kunt optimaliseren. Het maakt hierbij niet uit of u net gestart bent met digitalisering of dat u al (enige) ervaring heeft.

Programma
13.45 uur Ontvangst
14.15 uur Opening en update over energiemarkt (door Agro Energy), marktontwikkeling en digitalisering (door Delphy)
15.00 uur Workshopronde 1
16.00 uur Pauze
16.30 uur Workshopronde 2
17.30 uur Borrel
18.00 uur Einde bijeenkomst

Aanmelden
Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden kan tot dinsdag 3 oktober, 8.00 uur.

Annuleren
Bent u onverhoopt verhinderd, geef dit dan door via info@glastuinbouwnederland.nl, wellicht dat een collega uw vrijgekomen plaats kan invullen. In overleg kunt u een vervanger sturen.

Beeldmateriaal
Er kunnen foto’s en video’s gemaakt worden ter terugblik of promotie van deze bijeenkomst. Als u daar bezwaar tegen heeft, dan kunt u dit vooraf aangeven via info@glastuinbouwnederland.nl.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Robert Solleveld, telefoon 085 003 64 00, mobiel 06 391 110 70, e-mail rsolleveld@glastuinbouwnederland.nl. Of kijk op www.groenedigitalisering.nl.

Deze bijeenkomst wordt u kosteloos aangeboden door Glastuinbouw Nederland, Delphy Improvement Centre, Priva, Zentoo, Hogeschool Inholland, Delphy en Greenport West-Holland vanuit het project ‘Versnellen Groene Digitalisering Glastuinbouw’ en wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie, door Kansen voor West en door een bijdrage van de Provincie Zuid-Holland. Mede gefinancierd in het kader van de respons van de Unie op de COVID-19 pandemie.