Zoom-inn Energie: LED in tomaat

Top-belichting of tussen-belichting? Reageert het gewas hetzelfde bij full LED als bij SON-T? Vragen die belangrijk zijn voor de mogelijkheden van LED-belichting bij de tomatenteelt. Op zoek naar de antwoorden organiseert Glastuinbouw Nederland op dinsdag 25 mei en dinsdag 1 juni om 15.00 uur een zogeheten zoom-inn over LED in tomaat.

De mogelijkheden van LED-belichting in tomaat zijn op meerdere punten onderzocht het afgelopen belichtingsseizoen. Hoog tijd om de resultaten te delen met tomatentelers. Om deze kennis uit te wisselen en vragen direct te beantwoorden organiseren wij zogeheten Zoom-inn sessies met kleine groepen telers en specialisten die de uiteenlopende vragen kunnen beantwoorden.

Deze online bijeenkomst is exclusief bestemd voor tomatentelers, zowel leden als niet-leden van Glastuinbouw Nederland!

Programma
14.55 uur Ontvangst
15.00 uur Opening door Annelies Hooijmans (Glastuinbouw Nederland)
15.10 uur Fossielvrij met full LED door Lisanne Schuddebeurs (Delphy)
15.30 uur Top of Tussen LED door Govert Trouwborst (Plant Lighting)
15.50 uur Vragen en discussie
16.30 uur Afsluiting

Aanmelden
Deze sessies op de dinsdag 25 mei en 1 juni zijn alleen te volgen door tomatentelers. Aanmelden - via de aanmeldknop - is verplicht en kan tot 12.00 uur op de dag dat de sessie die u wilt volgen start, mits er nog plaats is (max 15 – 20 personen).
De inhoud van de twee sessies is gelijk, u volgt dus maar één sessie. Geef op het aanmeldformulier uw voorkeursdatum aan en geef ook aan als u een datum niet kunt. Zodra de groepen zijn ingedeeld krijgt u bericht welke sessie u kunt volgen.

Hoe gaat het in z'n werk?
Voor het volgen van de zoom-inn sessie is alleen een goede internetverbinding en een telefoon/computer/tablet met geluid nodig. De dag van de zoom-inn (begin van de middag) ontvangen deelnemers per e-mail nadere instructies en een link om in te loggen. Zorg ervoor dat vijf minuten voordat de zoom-inn start de inlogprocedure isuitgevoerd.

Meer informatie
Bent u onverhoopt verhinderd, geef dit dan per mail door aan Annelies Kerkhof. Neem voor meer informatie over de inhoud van de zoom-inn contact op met Annelies Hooijmans (netwerkcoördinator Tomaat bij Glastuinbouw Nederland), telefoon 06 225 150 20.

Meer nieuws