Strategische energiesessie, wat kan ik nu doen en waar moet ik in de toekomst op letten?

Kas als Energiebron nodigt telers - mede namens Glastuinbouw Nederland en het Ministerie van LNV - uit om deel te nemen aan een strategische energiesessie op woensdag 20 oktober. Uiteraard vormen de hoge energieprijzen de aanleiding voor deze bijeenkomst. De focus van de bijeenkomst, die wordt gehouden bij het World Horti Center in Naaldwijk, is tweeledig. Wat is de actuele situatie en wat kan ik nu doen om die voor mijn bedrijf te verbeteren? Anderzijds de blik op de toekomst: waar moet ik op letten om niet of minder afhankelijk te zijn van de onvoorspelbare energiemarkt?

PROGRAMMA
15.00 uur Ontvangst
15.15 uur Opening door Adri Bom-Lemstra (Glastuinbouw Nederland)
15.45 uur Ontwikkelingen korte en lange termijn door Agro Energy
16.15 uur Optimaal gebruik maken van de energie efficiëntie van de plant door Jan Voogt (Plant Empowerment)
16.45 uur Toelichting op de huidige situatie door Rabobank
17.15 uur Afsluiting en napraten

AANMELDEN
Deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor telers. Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden is verplicht en kan tot woensdag 20 oktober 2021, 10.00 uur. Let op: ter plaatse aanmelden voor de bijeenkomst is vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk!

BEELDMATERIAAL
Er kunnen foto’s en video’s gemaakt worden ter terugblik of promotie van deze bijeenkomst. Als u daar bezwaar tegen heeft dan kunt u dit vooraf aangeven via info@glastuinbouwnederland.nl.

CORONAVIRUS
Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. In verband met de coronamaatregelen is er plaats voor maximaal 100 deelnemers. Voor uw aanwezigheid is een coronatoegangsbewijs nodig. U neemt dit mee via de Coronacheck-app of geprint op papier. Wij scannen bij de ingang uw QR-code. Vergeet niet ook uw legitimatiebewijs mee te nemen.

MEER INFORMATIE
Neem voor meer informatie contact op met Robert Solleveld, telefoon 085 003 64 00, mobiel 06 391 110 70, e-mail rsolleveld@glastuinbouwnederland.nl.

Meer nieuws