Nieuwe onderdelen tijdens studiedag HNT op 11 januari

Speciaal voor oud-cursusdeelnemers van HNT organiseert LTO Glaskracht Nederland vanuit het programma Kas als Energiebron, op donderdag 11 januari een studiedag Het Nieuwe Telen. Het programma bestaat o.a. uit workshops en een techniekplein. Daarnaast is ruimte om onderling de ervaringen bij het toepassen van HNT uit te wisselen in de wandelgangen.

Onderwerpen die aan de orde komen in workshops zijn plantweerbaarheid, sturen met voeding en watergift, 365 dagen schermen in het jaar, spectaculaire onderzoeksresultaten in tomaat en komkommer, monitoren van balansen, bijvoorbeeld de assimilatenbalans in de chrysantenteelt en nog veel meer.

Voor het eerst wordt er na de workshops een techniekplein ingericht met leveranciers van sensoren, energieschermen, ontvochtigingsapparatuur en klimaatcomputers. In een ongedwongen sfeer kunnen de deelnemers aan de studiedag zich over de laatste ontwikkelingen laten informeren.

De inschrijving staat open voor oud-deelnemers aan de cursus (tussen 2014 en 2017) die op deze manier de kennis over HNT kunnen opfrissen. Andere belangstellende telers kunnen zich rechtstreeks bij Aat Dijkshoorn aanmelden voor een plek op de reservelijst of nu alvast aanmelden voor deelname aan de <link besparen het-nieuwe-telen ik-wil-eenvoudig-aan-de-slag>basiscursus HNT zodat zij bij een volgende studiemiddag zich ook rechtstreeks kunnen aanmelden.

Aat Dijkshoorn nodigt u uit.

Meer nieuws