Nieuwe Cursus HNT voor niet-telers in oktober van start

Al meer dan 165 teeltadviseurs en leveranciers hebben inmiddels kennis gemaakt met de achtergronden en ervaringen van Het Nieuwe Telen (HNT). De cursussen werden hoog gewaardeerd. Kas als Energiebron is gevraagd om een nieuwe serie van drie bijeenkomsten te organiseren voor (teelt)specialisten/adviseurs, leveranciers en andere geïnteresseerden in HNT.

Vooral voor mensen die sparren met telers over de teeltstrategie of het kasklimaat is het volgen van deze cursus een absolute must. Ook technisch specialisten, verkoopadviseurs van leveranciers van klimaatinstallaties en kassenbouwers zijn welkom.

De cursus wordt gegeven door specialisten op het gebied van HNT: Jan Voogt, Peter Geelen en Peter van Weel. In het programma staan de natuurkundige achtergronden bij klimaat regelen, plant-fysiologische effecten en de praktijkervaringen met HNT centraal. Bekijk hier het volledige programma.

De cursus wordt gegeven op de maandagmiddagen 24 oktober, 7 en 21 november 2016 in het Hortiversum in Zoetermeer. De kosten voor deelname bedragen € 250 voor de drie bijeenkomsten. Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Neem voor meer informatie contact op met Aat Dijkshoorn, projectleider HNT, e-mail adijkshoorn@ltoglaskracht.nl, mobiel 06 - 816 136 17.

Bereid u vast voor via de weblectures.

Meer nieuws

EnergiekEvent op 2 juli

Kas als Energiebron organiseert op dinsdagmiddag 2 juli weer het EnergiekEvent 2024. Dit evenement is de ideale gelegenheid om kennis op te doen van…

Lees meer