Na de zomer nieuwe cursusgroepen HNT van start

Na de zomer starten weer nieuwe groepen met de basiscursus Het Nieuwe Telen (HNT). Het gaat om zes groepen: speciaal voor rozentelers, lelietelers en chrysantentelers en in de omgeving Bemmel, Roelofarendsveen en Zuidplaspolder.

Deze basiscursus bestaat uit acht bijeenkomsten verspreid over het jaar. Tijdens de bijeenkomsten worden de basisprincipes van HNT behandeld. In de cursus is veel aandacht voor de praktische toepassing van HNT en wat daarbij komt kijken. De cursus wordt gegeven door een van de volgende drie docenten: Jan Voogt (Hoogendoorn Growth Management), Peter Geelen (Plantmonitoring.nl) of Hans Pronk (Pronk consultancy).

Voor enkele groepen is aanmelden nog mogelijk. Bij voldoende belangstelling kunnen ook in andere regio’s of voor andere teeltgroepen nieuwe groepen worden gevormd. Kijk hier voor meer informatie over de cursus. Het aanmeldformulier vindt u ook daar of neem contact op met Aat Dijkshoorn, e-mail adijkshoorn@ltoglaskracht.nl, mobiel 06 816 136 17.

Meer nieuws

EnergiekEvent op 2 juli

Kas als Energiebron organiseert op dinsdagmiddag 2 juli weer het EnergiekEvent 2024. Dit evenement is de ideale gelegenheid om kennis op te doen van…

Lees meer