Nieuw cursusjaar HNT ook het laatste?

Het begin van 2017 nadert met rasse schreden. Dat is ook weer het moment dat nieuwe groepen van de basiscursus Het Nieuwe Telen voor telers van start gaan. Kas als Energiebron organiseert dan voor het vierde jaar de kennismaking met een andere kijk op telen. Al 400 telers hebben de cursus gevolgd, maar het is op dit moment niet zeker of de reeks na 2017 nog een vervolg krijgt.

De gewone basiscursus HNT bestaat uit acht bijeenkomsten verspreid over het jaar. Tijdens die bijeenkomsten worden de basisprincipes van HNT behandeld. In de cursus is veel aandacht voor de praktische toepassing van HNT en wat daarbij komt kijken. De cursus wordt gegeven door een van de volgende drie docenten: Jan Voogt (Hoogendoorn Growth Management), Peter Geelen (Plantmonitoring.nl) en Hans Pronk (Pronk consultancy).

Volgen proef en cursus
In 2016 zijn de goede ervaringen opgedaan met de combinatie van een cursus en het volgen van een teeltproef. Daarom staat deze optie in 2017 ook open voor geïnteresseerde telers van paprika of tomaat.

Een korte kennismaking vooraf kan ook, bijvoorbeeld in een kantinebijeenkomst samen met collega’s uit een excursiegroep. Tijdige aanmelding is wel gewenst, want de agenda’s lopen vol.

Aanmelden voor de cursus kan via dit formulier.

Meer nieuws