HNT instellen op je klimaatcomputer

Kas als Energiebron werkt samen met de drie bekendste leveranciers van klimaatcomputers. Zowel Priva, Hoogendoorn als Hortimax bieden cursussen, workshops of service op maat aan over de instellingen op de klimaatcomputer die nodig zijn bij het toepassen van Het Nieuwe Telen (HNT).

Priva organiseert in oktober en november trainingen voor Priva Connext gebruikers. Deze vinden plaats op 2 dinsdagmiddagen met sessies voor bloemen-, potplanten- en groentetelers. Zie de website van Priva voor gedetailleerde informatie.

Hoogendoorn gebruikers kunnen verschillende trainingen volgen. Speciaal als vervolg op de cursus HNT biedt Hoogendoorn seizoensgerichte workshops. De eerste over klimaatbeheersing voor glasgroentetelers vindt plaats op 9 november. In totaal vier sessies. Kijk hier voor meer informatie.

HortiMaX sluit aan op de ontwikkelingen van HNT via ondersteuning op maat. HortiMaX heeft hiervoor gekozen omdat de wensen per klant vaak sterk verschillen. Een individuele setting per klant past hier het beste bij. Heeft u dus een MultiMa procescomputer in combinatie met Synopta, dan kunt u contact opnemen met Edwin Bros

Meer nieuws