Handboek Het Nieuwe Telen gepresenteerd

Het boek ‘De basisprincipes van Het Nieuwe Telen’ is donderdag 19 november gepresenteerd aan de glastuinbouwsector. Gerberateler Aad Zuijderwijk (Zuijderwijk en Witzier) en Mark van der Werf (bedrijfsleider bij GreenCo, producent van snacktomaten) namen de eerste exemplaren tijdens het seminar Het Nieuwe Telen in ontvangst. Met het handboek krijgen telers een compleet overzicht van de achtergronden van Het Nieuwe Telen en de ervaringen die de afgelopen jaren zijn opgedaan.

Het boek ‘De basisprincipes van het Nieuwe Telen’ is in opdracht van Kas als Energiebron geschreven door drie onderzoekers die aan de basis van Het Nieuwe Telen (HNT) staan. De schrijvers zijn Peter van Weel (Wageningen UR Glastuinbouw), Jan Voogt (Hoogendoorn Growth Management) en Peter Geelen (Plantmonitoring.NL). Het boek is bedoeld als gids bij het volgen van een <link besparen het-nieuwe-telen ik-wil-eenvoudig-aan-de-slag>cursus over Het Nieuwe Telen, als naslagwerk voor telers en teeltadviseurs bij het toepassen in de praktijk en als inspiratiebron voor onderzoekers en alle andere belangstellenden om samen verder te bouwen aan de kennisbasis van HNT.

Ook een exemplaar bestellen?
Het boek is als digitaal (gratis) of gedrukt exemplaar (voor € 25) te bestellen via het aanmeldformulier.

Kas als Energiebron is het innovatie- en actieprogramma van LTO Glaskracht Nederland en het ministerie van Economische Zaken.

Op de foto v.l.n.r.: Peter Geelen, Aad Zuijderwijk en Mark van der Werf, Jan Voogt en Peter van Weel.

Meer nieuws

EnergiekEvent op 2 juli

Kas als Energiebron organiseert op dinsdagmiddag 2 juli weer het EnergiekEvent 2024. Dit evenement is de ideale gelegenheid om kennis op te doen van…

Lees meer