Geslaagde tweede editie HortiHeroes Startup Dinner

Onlangs was de tweede editie van het HortiHeroes Startup Dinner. Startups, scale-ups, kwekers, investeerders en innovators van gevestigde bedrijven maakten kennis en gingen in gesprek over hun organisatie, successen, uitdagingen en mogelijke samenwerkingen. Robert Solleveld (Kas als Energiebron) was een van de tafelheren. “Een zeer geslaagd event. En met enkele startups op het gebied van energie en sensortechniek heb ik vervolgafspraken gemaakt.”

Het HortiHeroes Startup Dinner in het World Horti Center telde ruim 100 gasten. Doel was het leggen van contacten voor potentiële samenwerkingen. Aan het eind van het diner stond de teller op 92 matches. "Als Kas als Energiebron houden we ons ook bezig met opkomende technieken. Daarom was het goed bij dit event te zijn", vertelt Robert Solleveld, die dan ook enthousiast is over het HortiHeroes Startup Dinner. "De sfeer was goed, en er zaten mooie partijen aan tafel.

Het HortiHeroes Startup diner was een initiatief van HortiHeroes en partners, mogelijk gemaakt door Rabobank, World Horti Center, Robocrops, StartLife, Greenport West-Holland, Greenport Aalsmeer, Greenport Noord-Holland Noord, #GreenportGelderland, WorldStartup, Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen en Van der Linde Food-Catering-Events.

(Foto: HortiHeroes)

 

Meer nieuws