Autonomous Greenhouse Event; kennissessie voor telers

Telers die geïnteresseerd zijn in de huidige, maar ook toekomstige mogelijkheden van autonoom telen, kunnen zich inschrijven voor de eerste ‘Kennissessie voor Telers’ op woensdag 25 mei in Bleiswijk. Discussieer samen met de experts van Wageningen University & Research over de mogelijkheden van sensoren en autonome besturing van kassen nu en in de toekomst.

Onderdeel van het evenement is een bezoek aan de slakassen van de huidige Autonomous Greenhouse Challenge in Bleiswijk. Deelnemers kunnen daar met eigen ogen zien hoe verschillende teeltstrategieën een directe invloed hebben op het gewas en het energieverbruik. Zie wat je hier zelf mee kunt in je eigen kas en gewas, zo luidt de uitnodiging voor het Autonomous Greenhouse Event.

Aanmelden
Aanmelden kan via de agenda op de website van Kas als Energiebron. Klik hier om rechtstreeks naar het agenda-item te gaan. Het event wordt georganiseerd door Wageningen University & Research (business unit Glastuinbouw) en Glastuinbouw Nederland en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Lansingerland.

Meer nieuws