Kennis opfrissen tijdens studiedag HNT

Toepassing van Het Nieuwe Telen (HNT) in de praktijk vereist meer dan alleen het volgen van de basiscursus. Daarom organiseren LTO Glaskracht Nederland en Kas als Energiebron op donderdag 15 december de studiedag HNT. Tijdens de studiedag worden telers bijgepraat over de ervaringen van collega’s en over de laatste resultaten uit het onderzoek en de ontwikkeling van techniek. De studiedag is alleen toegankelijk voor telers die de basiscursus volgen of gevolgd hebben.

Op de studiedag vertellen telers over hun ervaringen met de toepassing van HNT in de teelt van belichte tomaten, paprika, rozen, chrysanten en tropische potplanten. Daarnaast worden workshops gehouden over de warmtebeeldcamera, de uitstralingsapp en een nieuwe hoog-isolerende scherminstallatie. Medewerkers van Priva, Hortimax en Hoogendoorn vertellen hoe maatregelen uit HNT op hun klimaatcomputer kan worden ingesteld.

Alleen (ex) deelnemers aan de cursus hebben rechtstreeks een uitnodiging voor deelname ontvangen. Als jij volgend jaar ook wilt deelnemen aan de studiedag, volg dan eerst de <link besparen het-nieuwe-telen ik-wil-eenvoudig-aan-de-slag>basiscursus HNT.

Voor meer informatie over de studiedag of basiscursus, neem contact op met Aat Dijkshoorn, e-mail adijkshoorn@ltoglaskracht.nl, mobiel 06 816 136 17.

Lees hier meer over Het Nieuwe Telen of bekijk de weblectures.

Lees hier meer over de bijeenkomst van 15 december.

Meer nieuws Het Nieuwe Telen