Enquête: Waar staat de glastuinbouw op gebied van Het Nieuwe Telen?

In opdracht van Glastuinbouw Nederland, Kas als Energiebron en het Lectoraat van de HAS Hogeschool zijn de vierdejaars studenten Nick Gommans en Juul Hoeijmakers bezig met een inventarisatie van Het Nieuwe Telen. Middels een enquête willen beide studenten – tevens tuinderszonen – in beeld krijgen hoe bedrijven momenteel staan ten opzichte van toekomstgericht telen en ondernemen.

De enquête is gericht op ondernemers, bedrijfsleiders en teeltmanagers in Nederland. Het invullen van deze enquête neemt ongeveer 10 tot 15 minuten in beslag. Aan het eind van de enquête krijgen de deelnemers de mogelijkheid om hun contactgegevens achter te laten. Daarmee wordt aangegeven dat zij ook willen meewerken aan het vervolgtraject van dit onderzoek. Daarin stellen Nick en Juul – als onderdeel van hun scriptie – verdiepende vragen in de vorm van een interview en/of groepsdiscussie.

Deelnemen aan de enquête kan via deze link.

Doe mee aan deze enquête die interessante informatie oplevert over Het Nieuwe Telen. Bovendien maken deelnemers kans op een van de volgende prijzen: vijf keer een boek van Plant Empowerment, of vijf keer een jack van Kas Als Energiebron.
 

Meer nieuws Het Nieuwe Telen