Start training Zelf aan het werk met sensoren - april

Datum woensdag 5 april 2023
Tijd 13:30 t/m 16:30
Locatie Delphy: Violierenweg 3, Bleiswijk

Begin april start een meerdaagse training waarin u zelf aan het werk gaat met (de data uit) sensoren. Grafieken lezen, de meetgegevens vertalen en computerinstellingen aanpassen van vocht, uitstraling, instraling en temperatuur worden op de verschillende trainingsdagen behandeld. Daarnaast worden de nieuwe plantsensoren besproken, wat elkaars praktijkervaringen zijn met de verschillende sensoren, hoeveel sensoren in een afdeling er nodig zijn en waar deze bevestigd moeten worden om de (teelt-)doelen te bereiken.

Voor wie?
U heeft al sensoren hangen in uw kas en/of u heeft de workshop Praktisch toepassen van sensoren gevolgd vanuit de projecten Versnellen Groene Digitalisering Glastuinbouw of Het Nieuwe Telen.

Datum en tijden
Deze training start op 5 april. Vervolg trainingen zijn op 19 april en 10 mei 2023. De trainingen vinden plaats van 13.30 tot 16.30 uur.

Doel
Doel van deze training is om u als ondernemer de data uit uw sensoren te leren vertalen naar instellingen in uw klimaatcomputer. Dit gebeurt op basis van een brede technische basiskennis van sensoren, waardoor u zelf de juiste beslissingen kunt maken aangaande type, aantal en locatie van uw sensoren en hun toepassing.

Lees hier meer over de inhoud van de training.

Aanmelden
Meld u aan via het aanmeldformulier. Bent u verhinderd, maar heeft u wel interesse, dan kunt u dit op het aanmeldformulier kenbaar maken.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Roël Chin-Kon-Sung (Hogeschool InHolland), e-mail Roel.ChinKonSung@inholland.nl.

www.groenedigitalisering.nl

Deze training wordt u aangeboden vanuit het project Versnellen Groene Digitalisering Glastuinbouw en wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie, door Kansen voor West en door een bijdrage van de Provincie Zuid-Holland. Mede gefinancierd in het kader van de respons van de Unie op de COVID-19 pandemie.