Ondernemerspeiling Kennis in je Kas

Datum vrijdag 5 mei 2017 t/m vrijdag 19 mei 2017

Veel technieken en teeltkennis die u toepast op uw bedrijf zijn vaak het resultaat van onderzoek. Denk aan ontwikkelingen in uw gewasbescherming, recirculatie en energiebesparende technieken (Het Nieuwe Telen). Voor vooruitgang is onderzoek belangrijk. Onderzoek dat ondernemers steunen en waaraan zij willen meebetalen. Daarom peilt LTO Glaskracht Nederland van 5 t/m 19 mei 2017 uw mening rondom dit onderwerp.

Het budget voor de innovatieprogramma’s Kas als EnergiebronHet Nieuwe Doen in Plantgezondheid en Glastuinbouw Waterproof raakt dit jaar op. Voor de voortgang van deze programma’s zijn vanaf 2018 nieuwe financiële middelen nodig. Doen we dat niet, dan neemt de ontwikkeling van nieuwe technieken en teeltkennis af. De kennisstroom valt dan droog. Dit kan gevolgen hebben voor de bedrijven en ons maatschappelijk draagvlak.  

Alle glastuinbouwondernemers kunnen deelnemen aan de ondernemerspeiling. Bent u geen lid van LTO Glaskracht, dan ontvangt u via Royal FloraHolland of uw telersvereniging een uitnodiging.

Kijk hier voor meer informatie.

Agenda

Helaas, er zijn momenteel geen evenementen.