EnergiekEvent 2018

Datum donderdag 5 april 2018
Tijd 13:00 t/m 19:30
Locatie Horti Science Parc: Violerenweg 1-3 (Wageningen University & Research, BU Glastuinbouw - Delphy Improvement Centre), Bleiswijk
Einddatum voor het inschrijven is bereikt

De ambities van het regeerakkoord voor CO2 emissiereductie zijn hoog. Naast Sjaak van der Tak (LTO Glaskracht Nederland) gaat Remco de Boer in op de energietransitie in Nederland en specifiek voor de glastuinbouw. De Boer is onderzoeker, publicist en interviewer bij onder meer BNR Nieuwsradio, energienieuwsdienst Energeia en Het Financiele Dagblad.

Tijdens het EnergiekEvent praten onderzoekers en ondernemers u bij over de nieuwste ontwikkelingen en ervaringen op het gebied van energiebesparing en duurzame energie. Dat doen ze middels workshops en bij de projecten in de kassen. Vele aspecten van Het Nieuwe Telen, gewaskwaliteit, energiezuinig belichten, nieuwe energiezuinige kassen, duurzame warmte en CO2 komen aan bod. Voor elk wat wils dus. Meld u aan en stel tevens uw eigen programma samen.

Het EnergiekEvent: dé ideale gelegenheid om kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen.

Programma
13.00 uur Inloop (bij Delphy Improvement Centre, Violierenweg 3, Bleiswijk)
13.30 uur Toelichting Sjaak van der Tak (LTO Glaskracht Nederland) op de inzet van de glastuinbouw in het Klimaat- en energieakkoord dat het kabinet heeft aangekondigd. Remco de Boer (onderzoeker, publicist, interviewer) over zijn visie over de energietransitie in Nederland met een uitstapje naar de glastuinbouw.
14:15 uur Rondleiding proeven Delphy Improvement Centre
15.00 uur Pauze
15:30 uur Workshops ronde 1
16.15 uur Workshops ronde 2
17.00 uur Rondleiding proeven Wageningen University & Research, Business Unit Glastuinbouw
18.00 uur Borrel en buffet (bij Wageningen University & Research, Business Unit Glastuinbouw)
19.30 uur Afsluiting

Kosten
Deelname € 25,00 excl. BTW, bij directe betaling via iDEAL. Ontvangt u liever een factuur, dan zijn de kosten € 32,50 excl. BTW (dit kunt u op het aanmeldformulier aangeven).

Aanmelden
Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden kan tot dinsdag 3 april 12.00 uur.

Annuleren
Annuleren kan alleen schriftelijk via sdejong@spam-protectltoglaskracht.nl. Bij annulering vóór 3 april 12.00 uur wordt uw inschrijfgeld, minus € 7,50 administratiekosten, terugbetaald. Na 3 april 12.00  kunt u niet meer annuleren. In overleg kunt u een vervanger sturen.

Het EnergiekEvent wordt ieder jaar georganiseerd door Kas als Energiebron, Wageningen University & Research, Business Unit Glastuinbouw en Delphy. Kas als Energiebron is het innovatie- en actieprogramma voor energiebesparing en verduurzaming in de glastuinbouw van LTO Glaskracht Nederland en het ministerie van LNV.