EnergiekEvent 2017

Datum donderdag 9 maart 2017
Tijd 14:00 t/m 20:00
Locatie Horti Science Parc: Violerenweg 1-3 (Wageningen UR Glastuinbouw en Delphy), Bleiswijk

Tijdens het jaarlijkse EnergiekEvent praten onderzoekers en ondernemers u bij over de nieuwste ontwikkelingen en ervaringen op het gebied van energiebesparing en duurzame energie. Dat doen we in workshops en bij de projecten in de kassen. Vele aspecten van Het Nieuwe Telen, optimale gewasopbouw, energiezuinig belichten, nieuwe energiezuinige kassen, en meer komen aan bod. U kunt weer kiezen uit diverse routes en er is voor ieder wat wils.

Kortom, reserveer 9 maart 2017. We starten rond 14.00 uur en aan het eind van de middag sluiten we af met een netwerkbuffet. Begin februari maken we het programma bekend en start de inschrijving. 

Het EnergiekEvent wordt gehouden aan de Violierenweg 1-3, Bleiswijk en wordt georganiseerd door Kas als Energiebron, Wageningen University & Research, Business Unit Glastuinbouw en Delphy. Kas als Energiebron is het innovatie- en actieprogramma voor energiebesparing en verduurzaming in de glastuinbouw van LTO Glaskracht Nederland en het Ministerie van Economische Zaken.

Agenda

Helaas, er zijn momenteel geen evenementen.