EnergieEvent Zuidoost Nederland en Vlaanderen

Datum woensdag 22 januari 2020
Tijd 13:00 t/m 20:00
Locatie Brightlands Campus Greenport Venlo: Villa Flora, Sint Jansweg 20, Venlo
Einddatum voor het inschrijven is bereikt

Energietransitie Glastuinbouw: op weg naar een duurzame toekomst

Weet u hoe u kunt besparen op het gebied van energie in de glastuinbouw? Wat zijn duurzame opties om het gebruik van fossiele energie te vervangen door duurzame opties? Tijdens het EnergieEvent Zuidoost Nederland en Vlaanderen worden onderzoeksresultaten gedeeld van proeven die het afgelopen jaar zijn uitgevoerd door Kas als Energiebron en GLITCH.

Graag nodigen we u uit om op woensdag 22 januari naar Venlo te komen. Er zullen nieuwe toepassingen die u kunt gebruiken op uw bedrijf met u gedeeld worden. Sjaak van der Tak (voorzitter Glastuinbouw Nederland) en Hubert Mackus (gedeputeerde Provincie Limburg) openen deze middag. Daarna wordt u bijgepraat over onderwerpen die u specifiek interesseren in de workshops waarvoor u zich kunt inschrijven.

Programma
13.00 uur Ontvangst
13.30 uur Welkom en opening

  • Sjaak van der Tak | Voorzitter Glastuinbouw Nederland
  • Hubert Mackus | Gedeputeerde Provincie Limburg

13.45 uur Introductie EnergieEvent door Kas als Energiebron en GLITCH
14.00 uur Workshopronde 1
15.00 uur Pauze
15.30 uur Workshopronde 2
16.30 uur Workshopronde 3
17.30 uur Afsluiting, borrel en buffet

Aanmelden
Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden is verplicht en kan tot maandag 20 januari 2020, 12.00 uur, mits er nog plaats is.

Annuleren
Bent u onverhoopt verhinderd, geef dit dan door via sdejong@spam-protectglastuinbouwnederland.nl, wellicht dat een collega uw vrijgekomen plaats kan invullen. In overleg kunt u een vervanger sturen.