Digitale kantinebijeenkomst HNT: Versnelling leercurve

Datum dinsdag 17 november 2020
Tijd 15:30 t/m 16:30
Locatie Online
Einddatum voor het inschrijven is bereikt

In oktober en november organiseert Kas als Energiebron drie digitale kantinebijeenkomsten over Het Nieuwe Telen. Deze online bijeenkomsten vervangen de fysieke kantinebijeenkomsten die u van ons gewend bent.

Tijdens dit webinar besteedt Peter Geelen (docent cursus HNT) aandacht aan hoe de tuinder in zijn kracht gezet kan worden. Het doel hiervan is om stappen te zetten naar een meer rendabele teelt die ook nog toekomstbestendig is. Via een korte verkenning van enkele principes van Plant Empowerment wordt een tipje van de sluier opgelicht. Gespreksleider is Robert Solleveld (Glastuinbouw Nederland).

Hoe gaat het in z'n werk?
Voor het volgen van een digitale kantinebijeenkomst heeft u alleen een goede internetverbinding en een telefoon/computer/tablet met geluid nodig. De dag van de bijeenkomst (begin van de middag) ontvangt u per e-mail nadere instructie en een link waarmee u de bijeenkomst kunt volgen. Zorg ervoor dat u tien minuten voordat de bijeenkomst start de inlogprocedure hebt uitgevoerd.

Aanmelden
Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden kan tot dinsdag 17 november 2020, 10.00 uur.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Simone de Jong, telefoon 085 003 64 00, mobiel 06 224 793 45, e-mail sdejong@glastuinbouwnederland.nl.

Andere digitale kantinebijeenkomsten HNT

Kas als Energiebron is het innovatie- en actieprogramma van Glastuinbouw Nederland en het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselveiligheid.